Lions Club Esbjerg-Strandby

Lions Club Esbjerg-Strandby´s formål er ved forskellige aktiviteter, at skabe et økonomisk fundament til at hjælpe humanitært i lokalsamfundet, nationalt samt internationalt. Vore administrative omkostninger er derfor ikke eksisterende. Lions kan med stolthed sige, at "én krone ind, er én krone ud", med andre ord, når vi gennem vore aktiviteter - uanset om det er loppemarked, Lions Havnedag, juletræssalg eller en af de mange andre ting som klubberne gennemfører, så går overskuddet ubeskåret til at opfylde organisationens formål.

Klubmøde

Vi mødes den anden tirsdag i hver måned kl. 18.30 i Restaurant Parken, Vognsbølparken.

I juli måned holder vi sommerferie.

Restaurant _Parken

Banner _jpg

Om Klubben

Lions Club Esbjerg-Strandby blev stiftet den 4. juni 1988, som en del af Lions Clubs International - en verdensomspændende sammenslutning af Lions klubber med en fælles idegrundlag.

Hensigten er bl.a. at hjælpe vanskeligt stillede medmennesker. Det har klubben gjort ved gennem mange forskellige aktiviteter at indsamle midler, så der har kunnet ydes støtte til en lang række projekter lokalt, nationalt og ude i den store verden.

Lions kan selvfølgelig ikke hjælpe overalt, der måske en prioritering. Men vi synes, det er særlig vigtigt at træde til, hvor ingen offentlige instanser eller andre private organisationer går ind og hjælper.

Igennem årene har Lions Club Esbjerg-Strandby fået en fantastik opbakning fra både erhvervslivet og private i Esbjerg Kommune. Vi er meget taknemmelige for den store imødekommenhed overfor sponsorering af vore projekter. At være medlem af Lions betyder, at man ind imellem må gøre en vis indsats i forbindelse med vores hjælpearbejde. Lions er imidlertid meget mere end en humanitær organisation. Og belønningen for det, kommer gennem et godt kammeratskab og en masse spændende oplevelser. Den side er økonomisk skarpt adskilt fra den humanitære og betales af medlemmernes egne lommer.

Medlemmerne i klubben er ganske almindelige mennesker, som har fundet sammen for at have det sjovt sammen. Men som samtidig anspores til at udvise en vis etik i deres færden, både i klubben og ude i samfundet.

Mindst lige så væsentlig som den humanitære side af Lions er den internationale. Faktisk er det første punkt i Lions sammenslutningens hensigtserklæring at skabe og opretholde gensidig forståelse mellem verdens folk. Det bidrager Esbjerg-Strandby klubben også til på flere måder - og dermed får medlemmerne samtidig et ekstra pift udover det sædvanlige.